Paket Inter

Paket Inter

Paket Inter

Gruppen anländer till Östanå, ca 3km väster om Iggesund, även kallad ”gamla pappers”. Vår personalen möter upp gruppen och äventyret börjar med en flottfärd på ett fascinerande kanalsystem. På flotten blir ni serverade plockmat och drycker efter önskemål. Flottfärden tar ca 40 minuter.

När vi anländer till anläggningen blir ni serverad välkomstfika på bryggan som består av macka med kaffe eller the. Under fikat delas ni in i lag och varje lag ska ha ett namn, utse en coach samt framföra en hejaramsa. Efter fikat är det dags för sjukampen. Sjukampen anpassas efter gruppens sammansättning och önskemål av grenar. Vi lägger fokus på att gruppen ska ha roligt!

Efter sjukampen är det dags för middag som består av grillad ytterfilé med potatisgratäng, sallad, bröd och såser. Middagen serveras i vårt extraordinära vikingahus sittandes på renskinnsfällar. Efter middagen serveras efterrätt som består av kladdkaka med grädde, bär och kaffe eller the. Under middagen blir ni underhållna av en trubadur som älskar att spela och sjunga inför liten som stor publik.

Efter middagen är det dags för att ta ett dopp i våra vedeldade badkar eller sitta och njuta i vår uppeldade bastu. Badanläggningen är belägen bara några meter från vattnet där roliga aktiviteter finns att utföras, som t.ex. lingång över vatten. Trubaduren följer er till badanläggningen för att fortsätta underhållningen där.

När alla är nöjda och glada är det dags för hemfärd. Detta sker 6 timmar efter arrangemangets start.

I paketet ingår:

  • Flottfärd med förtäring
  • Fika på bryggan vid ankomst
  • Roliga aktiviteter, femkamp eller sjukamp
  • Middag med efterrätt 
  • Underhållning i form av en trubadur som är med er hela kvällen
  • Bad i vedeldade kar och bastubad
  • Hemfärd

Pris

Antal personer - Pris

10-15st - 1050kr / person
16-20st - 950kr / person
21-25st - 880kr / person
26-30st - 830kr / person
31-35st - 790kr / person
36-40st - 750kr / person