Paket Modica

Paket Modica

Paket Modica

 

Gruppen anländer till Östanå, ca 3km väster om Iggesund, även kallad ”gamla pappers”. Vår personalen möter upp gruppen och äventyret börjar med en flottfärd på ett fascinerande kanalsystem. Färden på kanalsystemet är en häftig upplevelse för alla och tar ca 30 minuter.

När vi anländer till anläggningen blir ni serverad välkomstfika på bryggan som består av macka med kaffe eller the. Under fikat delas ni in i lag och varje lag ska ha ett namn, utse en coach samt framföra en hejaramsa. Efter fikat är det dags för femkampen. Femkampen anpassas efter gruppens sammansättning och önskemål av grenar. Vi lägger fokus på att gruppen ska ha roligt!

Efter femkampen är det dags för middag som består av grillad ytterfilé med potatisgratäng, sallad, bröd och såser. Middagen serveras i vårt extraordinära vikingahus sittandes på renskinnsfällar. Under middagen finns det möjlighet att sjunga i vår karaeokemaskin som innehar över 28.000 låtar. Efter middagen serveras efterrätt som består av kladdkaka med grädde, bär och kaffe eller the.

Efter middagen är det dags för att ta ett dopp i våra vedeldade badkar eller sitta och njuta i vår uppeldade bastu. Badanläggningen är belägen bara några meter från vattnet där roliga aktiviteter finns att utföras, som t.ex. lingång över vatten.

När alla är nöjda och glada är det dags för hemfärd. Detta sker 6 timmar efter arrangemangets start.

 

I paketet ingår:

  • Flottfärd med förtäring
  • Fika på bryggan vid ankomst
  • Roliga aktiviteter, femkamp eller sjukamp
  • Middag med efterrätt
  • Karaeoke
  • Bad i vedeldade kar och bastubad
  • Hemfärd

Priser

Antal personer - Pris

10-15st - 910kr / person

16-20st - 820kr / person

21-25st - 780kr / person

26-30st - 750kr / person

31-35st - 730kr / person

36-40st - 690kr / person